Angie Rosselle

Angie Rosselle.png

WIE BEN IK?
 

Mijn doel als loopbaancoach is om mensen te helpen bij hun persoonlijke groei in hun leven. Ik heb er een carrière van meer dan 20 jaar opzitten in de bedrijfswereld binnen verschillende administratieve en commerciële functies waarvan de laatste 6 jaar als freelancer.  


Ik mag dan ook tevreden terugkijken op alles wat ik de voorbije 2 decennia heb geleerd en anderen heb kunnen bijbrengen.  Ik heb veel mensenkennis opgedaan en daarnaast ook ervaring opgebouwd binnen verschillende processen, administratieve diensten en human resources. 

De laatste jaren is de behoefte ontstaan om mensen te helpen naar meer geluk in hun loopbaan.  Vandaar mijn stap om zelf mensen naar hun droomjob te begeleiden.

Tijdens een loopbaanbegeleidingstraject gaan we samen ontdekken wat jij belangrijk vindt, welke waarden voor jou noodzakelijk zijn, wat jouw talenten en competenties zijn.  We gaan kijken wat jouw basisbehoeften zijn zodat je deze in je loopbaan kan gaan integreren.
 

Anderzijds gaan we op zoek naar jouw eigenheid, jouw authentieke zelf om deze te gaan matchen met de juiste job op de arbeidsmarkt. De weg naar jouw droomjob zit vol verassingen en openbaringen. 

Mensen begeleiden naar hun droomjob geeft me zoveel energie en voldoening dat ik iedere dag met veel goesting opsta om er weer in te vliegen. Als ontspanning geniet ik van een natuurwandeling in het bos of aan zee, in niet-corona tijden van een reisje naar de Ardennen of Limburg.  Daarnaast hou ik van zwemmen en een goed boek of een mooie film.  Ook van een leuk gezelschapsspelletje met mijn 4-jarig zoontje en mijn echtgenoot kan ik heel erg genieten.
 

 

Contacteer Angie voor een gratis kennismakingsgesprek!
 

 

Angie Rosselle

(zie ook https://www.rosa-office-hr-solutions.be/ )

Moorselestraat 91

8560 Wevelgem
0497 37 03 47

angie.rosselle@positivibes.be