Annelies Jordaens

Annelies Jordaens.jpg

Hoi, ik ben Annelies, HSP coach, lichaamsgerichte therapeut, yoga teacher, kracht achter Gezondheidsstudio Sisu en ook loopbaan- en outplacementcoach.

Als we spreken over een gezond en gelukkig leven dan zijn er, naar mijn mening, 5 pijlers die daarin meespelen; mentaal welzijn, gezonde voeding, beweging, ontspanning en werk. 

Als loopbaancoach begeleid ik jou graag in die laatste.

Vanuit mijn opleiding als personeelswerker en mijn ervaring in de HR- wereld weet ik dat een goede job fundamenteel is voor een gelukkig leven. Uiteindelijk is onze job een activiteit waar we veel uren spenderen. Het kan dus maar beter iets zijn wat we graag doen, waar we energie uithalen en een plaats zijn waar we ons waardevol voelen. 

Word de kapitein van je schip en neem je loopbaan in eigen handen. Vanuit passie en gevoel zoeken we naar een job die echt bij je past. Waar gaat jouw vuurtje van branden? Wat houdt jou hierin tegen? Wie ben jij? Wat zijn jouw talenten, waarden en normen? Waar krijg jij energie van? Wat zijn jouw mogelijkheden op de huidige arbeidsmarkt?

Dit zijn allemaal vragen die behandeld worden tijdens loopbaancoaching. 

Samen gaan we op zoek naar de job die beter bij jou past, bij wie jij echt bent. 

 

Ik werk op een zeer empathische en tegelijk doelgerichte manier. Ik vind het belangrijk dat we niet alleen het rationele aspect benaderen (wat is haalbaar, financieel, ed) maar dat we ook de link leggen naar het gevoelsmatige: wat zou je echt graag willen, wat past bij jouw persoon. In de combinatie van die twee ligt vaak de oplossing. 

 

Wil je graag meer informatie over mij?
Surf dan door naar www.anneliesjordaens.be of boek meteen je afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via onderstaande contactgegevens.

Contacteer Annelies voor een gratis kennismakingsgesprek!

Gezondheidsstudio Sisu

Interescautlaan 100, 2627 Schelle

0476/41 33 49

annelies.jordaens@positivibes.be