Hanne Callewaert

Hanne Callewaert.png

Ik geloof dat onze job bepalend is voor onze levensvreugde, daarom help ik mensen om hun twijfels en angsten te overwinnen om zo hun ‘jobisfaction' terug te vinden en te genieten van al wat het leven te bieden heeft.

Soms raken we het spoor bijster omdat we al te lang vast zitten in dezelfde situatie. Een frisse kijk kan je dan nieuw perspectief bieden. Als je de zaken van een andere kant bekijkt, bieden nieuwe oplossingen zich aan.

Via gesprekken en oefeningen help ik jou ontdekken wat jou energie geeft en ontneemt, wat jouw talenten en valkuilen zijn, wat jouw passie is en wat jou afstompt. Loopbaanbegeleiding brengt daarnaast jouw persoonlijke belemmeringen in kaart. ​Er is een reden dat je de sprong nog niet hebt gewaagd: Je bent bang iets te verliezen of je weet nog niet waar je naartoe wil. Loopbaancoaching helpt jou om beiden overwinnen.

We helpen je alle factoren ontdekken die een rol spelen in je loopbaan keuze, zodat je er volledig en met een gerust hart voor kan gaan. Want eens je weet wat je wil en alle factoren liggen op tafel, dan is actie ondernemen kinderspel!​ Mijn hands-on tips om succesvol te solliciteren geven je dan het nodige duwtje in de rug om van droom realiteit te maken. 

Het resultaat van de begeleiding ligt niet vast. Misschien verander je van job, misschien zelfs van sector, of misschien kan je gelukkig worden in je huidige job mits enige aanpassingen. Laten we het samen ontdekken!

Wat typeert mijn aanpak bij loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbeleiding moet vooral doeltreffend zijn, dat wil niet zeggen dat er bij mij niet eens gelachen wordt.
De "Jobisfaction stijl": menselijke, enthousiaste, no-nonsense coaching die er samen met jou helemaal voor gaat! Ik bied loopbaanbegeleiding voor iedereen en mijn bijzondere passie gaat uit naar het ontdekken van droomjobs voor mensen met een fysieke beperking en voor mensen bij wie het kriebelt om te ondernemen, alsook het versterken van sollicitatievaardigheden bij werknemers.

Twijfel niet langer en besluit vandaag om de ontdekkingstocht naar jouw droomjob te beginnen.

 

​Contacteer Hanne voor een gratis kennismakingsgesprek!
 

Hanne Callewaert

Meeuwenlaan 24a

8434 Westende
 

0471 57 15 14

hanne.callewaert@positivibes.be