Laura Lefebvre

Toen ik afstudeerde met een bachelor Bedrijfsmanagement, dacht ik als 23-jarige helemaal klaar te zijn voor het leven - want ik had namelijk een diploma. Ik had meteen een job bij een IT-magazine als vertegenwoordigster. Een sector die niet echt bij mij paste, maar ik was klaar voor een nieuwe uitdaging! Na 3 maanden was ik echter helemaal leeg en nam ik ontslag. Zonder plan.

 

Ik was toen meer dan ooit zoekende naar mezelf: wie ben ik, wat wil ik, waar wil ik naartoe... en vooral: wat is mijn passie? Ik werd vastberaden om een leven uit te bouwen waarin ik 100% mezelf zou kunnen zijn en daarmee het verschil kon maken. Maar ik had nog een hele zoektocht af te leggen en ik had nood aan persoonlijke ontwikkeling.

 

Ik begon me te verdiepen in psychologie, coaching, (alternatieve) therapieën, spiritualiteit... en volgde cursussen en opleidingen om nieuwe inzichten te verwerven en te groeien. Mijn eerste drijfveer was om mezelf en mijn leven in balans te brengen - en dus ook mezelf beter te leren begrijpen. Ik heb steeds een interesse gehad voor mensen en dieren en wilde vervolgens ook mijn hond beter leren begrijpen. Hierdoor ontwikkelde ik een visie en plantte ik een beginnend idee voor een concept (mens en hond) dat ik wou uitbouwen.

 

Ondertussen startte ik als Consulent Bedrijven op de dienst "Ondernemen en Werk" bij de stad Turnhout.

 

Een fantastische droomjob die nauw aansloot bij mijn bachelor-diploma, met veel ambitie, opportuniteiten en zelfstandigheid. Ik besloot toen om me enkel nog te focussen op die job en er helemaal voor te gaan. Het deed deugd om even afstand te nemen van mijn persoonlijke zoektocht en om voor zekerheid te gaan.

 

Een jaar later wakkerde mijn eigen ambitie en ondernemersdroom terug aan.

 

Als een gevolg van deze droom startte ik mijn eigen zaak SHIINU in bijberoep. Het begon klein en voorzichtig met handgemaakte artikelen voor honden. Mijn doel was om een hondenschool uit te bouwen waarbij hondeneigenaren hun hond beter kunnen leren begrijpen en hun relatie versterken op een positieve en natuurlijke manier.

Nadien kwam er een tweede hond bij en kocht ik een huis waar ik mijn zaak als hondencoach kon uitbouwen.

Ik werkte steeds op een positieve manier, op maat en persoonlijk. Hoe meer ik mezelf ontwikkelde tot hondencoach en de connectie ervaarde met mijn klanten en hun honden, hoe meer energie, voldoening en dankbaarheid ik terugkreeg.

 

Zo begon ik ook te beseffen dat ik me niet meer volledig thuisvoelde binnen mijn vaste job, omdat ik eruit gegroeid was. Ik had het gevoel gevangen te zitten in een gouden kooi en kon niet meer verder kijken. Toch heb ik dat nog lang volgehouden, tot ik oververmoeid raakte en niet meer verder kon. Ik ging op zoek naar iets dat ik kon toevoegen aan mijn SHIINU-aanbod, iets wat echt past bij wie ik ben en wat me energie geeft.

 

Zo volgde ik een opleiding tot loopbaancoach en ging ik aan de slag bij het erkende loopbaancentrum Positive Vibes.


Ik vind het fantastisch om mensen te helpen om nieuwe inzichten te geven en zichzelf te herontdekken of te helpen begrijpen. Want ik weet als geen ander hoe het voelt om in die gouden kooi te zitten of een job te doen die niet (meer) bij jou past en er geen alternatieven lijken te zijn.

 

Met veel enthousiasme ga ik samen met jou op zoek naar wie jij écht bent en wat je wilt richting de job van jouw dromen!

 

Meer info over mijn zaak en visie kan je vinden op www.shiinu.be.

Contacteer Laura voor een gratis kennismakingsgesprek!
 

Laura Lefebvre

Steenweg op Baarle-Hertog 111
2300 Turnhout

 

0477 333 484

laura.lefebvre@positivibes.be

 

+32 496 500 533   
 

© 2019 Positive Vibes


 

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • YouTube