+32 496 500 533   
 

© 2019 Positive Vibes


 

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn App Icon
  • Twitter App Icon

Liana Roelants

Het is mijn stelligste overtuiging dat mensen op zoek zijn naar zingeving. Velen vinden die in hun gezin, in een hobby, vrijwilligerswerk of gewoon in hun werk!  

Zij die energie krijgen van hun dagdagelijkse bezigheden behoren allicht tot de meest gelukkige mensen! Als je gelukkig wordt van wat je doet, is het eenvoudig om vanuit je intrinsieke motivatie succesvol te zijn.

Voor werkgevers zijn deze mensen dan weer de meest gedroomde medewerkers. Organisaties en bedrijven die erin slagen de behoefte aan zingeving van hun medewerkers te verbinden met het doel van de organisatie, kunnen rekenen op betrokken medewerkers.

En daar wringt soms het schoentje!Organisaties veranderen maar personen evenzeer! Iemands interesse evolueert met de levensfase en de persoonlijke situatie. Iemands ambitie groeit mee met de competenties en ervaring, of neemt juist af in bepaalde periodes.

En dan zijn er kantelmomenten waarop iemand zijn vroegere zingeving(en) in vraag stelt en ingrijpende stappen gaat zetten op professioneel vlak.

Samen met jou op zoek gaan naar de (nieuwe) ‘setting’ waarin jij je gelukkig voelt is mijn doel; mijn zingeving, zeg maar. Je competenties ontdekken, je waarden benoemen en je behoeden voor je valkuilen, dat is de weg die ik met jou wil afleggen.

 

Wat breng ik mee ?

  • ervaring als persoonlijke coach aangevuld met een opleiding tot professionele loopbaancoach

  • kennis van de evoluties op de arbeidsmarkt; als HR consultant adviseerde ik vele mensen over de volgende stap in hun loopbaan

  • externe bril en empathisch vermogen; als buitenstaander geef ik objectieve feedback, als ervaringsdeskundige kan ik me inleven in hoe jij worstelt met dilemma’s.
     

Want geloof me, iedereen ervaart soms twijfel over zijn/haar loopbaan pad!

Contacteer Liana voor een gratis kennismakingsgesprek!

Durmelaan 1

2830 Willebroek

0475 97 61 80

liana.roelants@positivibes.be