Mark Koninckx

Mark Koninckx - Loopbaancoach Positive V

VAN GOUDEN KOOI NAAR GELUKKIG ZIJN

WIE BEN IK

Mijn naam is Mark Koninckx, 42 jaar oud, gelukkig getrouwd en vader van 3 levenslustige zonen van respectievelijk 10, 7 en 5 jaar oud! Veel leven en enthousiasme in de brouwerij, zalig gewoon!
Ik heb een enorme passie van alles wat te maken heeft met sport. Zelf ben ik actief bezig met padel, tennis en zaalvoetbal, maar passief volg ik zo goed als alle sporten.

HOE GA IK JOU HELPEN

Na een carrière van 15 jaar in verschillende managementfuncties binnen dezelfde organisatie, heb ik zelf de aartsmoeilijke stap durven te zetten om uit mijn gouden kooi te stappen en te kiezen voor een job waar ik zelf gelukkig van word. Dit was geen gemakkelijk proces en onderweg waren er veel belemmeringen die overwonnen moesten worden, maar het is het allemaal waard.
Met deze ervaring zou ik graag andere personen willen begeleiden die zich in dezelfde situatie bevinden.
Opgepast: een totale carrièreswitch zoals ik persoonlijk heb doorgemaakt is niet altijd noodzakelijk om terug werkvreugde te vinden.

In veel gevallen zorgt een andere functieomschrijving, een nieuwe job binnen dezelfde organisatie of vooral een nieuwe mindset t.o.v. de bestaande job ervoor dat de puzzelstukjes terug op hun plaats vallen. Open en duidelijke communicatie met uw leidinggevende is hierbij van essentieel belang.


Doen wat je graag doet, voelt immers niet aan als werken!

Meer informatie kan je terugvinden via mijn persoonlijke website www.markkoninckx.be

 

Contacteer Mark voor een gratis kennismakingsgesprek!

Mark Koninckx

Liebroekstraat 95
B-3545 Halen

0496 58 52 70

mark.koninckx@positivibes.be