Maud Lesage

Maud Lesage - loopbaancoach positive vib

WIE BEN IK?
 

Na 10 jaar als docent op de hogeschool (lerarenopleiding), koos ik na de geboorte van mijn zoontje, heel impulsief voor een totale carrièreswitch. Ik vond het toen erg belangrijk om meer thuis te kunnen zijn voor mijn kindje. Ik volgde hierin mijn buikgevoel en startte vol enthousiasme (en achteraf gezien, nogal impulsief!) met een kleine webshop. Als je je goed voelt, stroomt positieve energie en dan zijn grootste zaken mogelijk! Algauw groeide de zaak dan ook steeds verder uit, tot ik mij hier niet meer op mijn plek voelde. Ook al heb ik goede commerciële vaardigheden, dit was niet mijn passie. Ik wou terug naar mijn roots, als pedagoog en ondersteuner in menselijke groeiprocessen.

Een tweede carrièreswitch kondigde zich aan, en opnieuw verklaarden velen mij gek om alweer zo’n mooie job te laten schieten. Maar voor mij is het halen van voldoening uit mijn werk erg belangrijk, dus ik koos wellicht niet voor de makkelijkste weg en zocht een overnemer voor mijn zaak.
In die periode heb ik gevoeld hoe gevaarlijk energievreters kunnen zijn en wat onzekerheid doet met je zelfvertrouwen…. Ik ben heel dankbaar dat ik na deze moeilijke periode mijn eigen kracht terugvond om opnieuw voluit te gaan voor wat mij gelukkig maakt: het begeleiden en coachen van mensen in het vinden van hun kracht om hun eigen geluk waar te kunnen maken.

HOE KAN IK JOU HELPEN?
 

We zitten soms zo hard in ons hoofd en ons verstand, dat we vast komen te zitten op teveel logica en ratio.  Dan gebeurt het dat je het contact verliest met wat je echt wil in het leven. Ik vind het belangrijk dat jij het gevoel krijgt echt in beweging te komen. Zo wordt, stap voor stap, duidelijk welk levenspad voor jou is weggelegd.

Ik vind het heel waardevol om de natuur in te zetten bij de bewustwording van je diepere kern. Met de natuur als spiegel komen we vlug bij jouw diepste ‘ik’, jouw waarden & normen, jouw levensmissie en jouw doelen in het leven, waardoor verandering, groei en ontwikkeling mogelijk worden.

De natuur inzetten is uiteraard geen must als je je hier niet goed bij voelt. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden van verschillende coachingtechnieken en wat jou aanspreekt bij jouw loopbaanbegeleiding.

Bij de start spreken we af wat je wil bereiken, zodat we resultaatsgericht aan de slag kunnen. Ik help je bij het kiezen van jouw loopbaandoel(en) en we onderzoeken welke eerste kleine stapjes een groot verschil kunnen maken!

 

Contacteer Maud voor een gratis kennismakingsgesprek!
 

Maud Lesage

Praktijk "De Driesprong"  (zie ook http://www.driesprong.be)

Posterijstraat 3

8793 Sint-Eloois-Vijve (Waregem)
0468 35 05 36

maud.lesage@positivibes.be