Tanja Janssens

Tanja Janssens.JPG

Ik ben een vrouw die zelf een lange weg heeft afgelegd. Mijn persoonlijke weg liep omhoog en omlaag en ook ik was het noorden al wel eens kwijt maar stap voor stap, soms vooruit maar ook achteruit, vond ik altijd terug mijn weg, mijn levensweg!
 

Ook mijn professioneel pad is er één met hoogtes en laagtes, met vuurwerk en ook met sissers geweest. Tot ik “mijn” weg vond. Die weg leidde me tot wie ik nu ben en wat ik nu doe. Training en opleiding, samen met de opgedane levenswijsheid- en ervaringen maken mij tot de psychotherapeut en loopbaanbegeleidster die ik ben.
 

Als psychotherapeut/loopbaanbegeleidster kom ik vaak mensen tegen die, om verschillende redenen, zijn afgeweken van hun levenspad en hierdoor tijdelijk de weg kwijt zijn, zowel persoonlijk als op professioneel vlak.
 

Ik zie het als mijn taak om in de loopbaanbegeleiding samen met jou te gaan zoeken naar de wegwijzers van jouw pad om terug te keren naar jouw uiteindelijke levensweg.
 

Misschien zijn jouw wegwijzers omvergewaaid of overwoekerd en liggen er stenen en bomen in de weg... toch blijf ik naast je lopen en draaien we alle stenen om om zo meer zicht te krijgen op jouw levenspad en zo uiteindelijk de bomen terug door het bos te zien.
 

Wil jij de tocht aanvatten?
Ben jij onderweg, maar kan je wat hulp gebruiken?

Dan stap ik graag met je mee!

Opleiding

  • Gecertificeerd Loopbaancoach (Positive Vibes)

  • Psychotherapeut Interactionele vormgeving (Educatieve Academie) i.o.

  • Perinataal counselor (Draag-kracht)

  • Bachelor Gezinswetenschappen (HUB)

  • Bachelor Maatschappelijk Werk (Artesis Plantijn)

Contacteer Tanja voor een gratis kennismakingsgesprek!


De loopbaanbegeleiding kan doorgaan volgens afspraak te:

 

Thuispraktijk : Deken De Winterstraat 57/2600 Berchem

OF

Groepspraktijk Anemoon : Prins Boudewijnlaan 347/2610 Wilrijk

 

0488 133 995

tanja.janssens@positivibes.be