top of page

Tine Doms

Tine Doms.jpg

Mezelf voorstellen en op de kaart zetten om voor mij te kiezen als loopbaancoach is een gegeven dat ik eigenlijk niet als aangenaam ervaar. Anderzijds is het nodig om jou een inzicht te kunnen geven in wie ik ben en waar ik voor sta. Als coach tracht ik te starten vanuit de persoon zelf. Vanuit het HART!  Er is een reden dat jij op zoek gaat naar een loopbaancoach, naar hulp, naar antwoorden. Je voelt aan jezelf dat het niet meer ok zit, je zit vast in een kooi en je wil verandering. Maar hoe en vooral waarom wil je die verandering?

Vanwaar komen deze vraagstellingen? Uit ervaring in het werken met mensen en eigen ervaring heb ik een mooie inkijk gekregen in het hoe en het waarom op tafel te leggen en de puzzel te kunnen maken.  Puur echt kunnen / mogen zijn is voor mij heel belangrijk hierin en van daaruit vertrekt mijn begeleiding / ondersteuning. Dit doe ik op een positieve, waarderende manier, met het sterkte denken nauw aan mijn zijde.

Door de juiste vraagstelling ga ik mee proberen te kijken vanuit jouw bril en dit koppelen aan wat haalbaar is, vooral wat past! Ik ga kijken vanuit verschillende invalshoeken en hierdoor kan het ook zijn dat ik dus vanuit een andere bril verder zal coachen of bemiddelen. Dit maakt dat het soms ook wel confronterend kan zijn, want op dit moment laat ik jou kijken naar je eigen film. Letterlijk een spiegel voorhouden. Hieruit leren en verder bouwen op vooruit.

Belangrijk is dat we de verandering gaan doorprikken, bewustwording kan plaatsvinden en hierdoor ruimte vrijkomt om deze nieuwe wending te laten ontwikkelen.

Wat probeer ik/ kan ik voor jou zijn:

  • luisterend oor

  • tijd geven

  • erkenning bieden

  • begrip tonen 

  • spiegel voorhouden

  • vertrouwen te geven

  • een eerlijke, open en veilige omgeving bieden

  • vriendelijkheid , durf en respect 

vooral toegankelijk te zijn waar nodig en in de rol te kruipen waar jij op dat moment nood aan hebt. 

 

Zelf ben ik mama en plusmama van in totaal 3 kinderen: 1 jaar, 12 jaar en 23 jaar! 

Drie schatten van dochters die op hun eigen mooie manier de wereld betreden en ontdekken. De weg die ik bewandel is eentje met vallen en opstaan, maar met heel veel mooie uitzichtpunten. Nu is het 4 jaar geleden dat ik gescheiden ben. Een zwaar proces, anderzijds ben ik nu wel de vrouw die ik altijd wou zijn. Nog steeds op zoek naar waarin ik kan groeien als persoon, maar met een betere fundering. Ik heb mezelf op zoveel manieren leren kennen en ontdekken. 
 

Als hoofdberoep ben ik bemiddelaar en sta ik dagelijks in om mensen te sturen / ondersteunen / begeleiden waar nodig. 

Voldoening haal ik uit resultaat, mensen vooruit laten kijken / hoop geven. De warme dankjewel op het einde van een begeleiding. Zo fijn en zo dankbaar voor. 
 

Natuurlijk kan en mag ik mijn vriend niet vergeten. Hij is mijn rots in de branding, mijn beste vriend. Onze dagelijkse gesprekken, warmte en liefde die ik van hem mag ontvangen zorgen voor een stabiele, pure en gekke ik. 40 jaar en altijd enthousiast en positief.

 

You choose who you become! 

​Contacteer Tine voor een gratis kennismakingsgesprek!
 

 

Tine Doms

Jozef Spiessenstraat 91

2880 Wintam

0476/25.67.29.

tine.doms@positivibes.be


 

bottom of page