top of page

Veerle Gremmelprez

Veerle Gremmelprez foto.JPG

Even kennismaken?

Ik ben Veerle, stress- en burn-out-coach en loopbaancoach bij Positive Vibes.

Ik vertel jou graag mijn verhaal en wie weet vertel jij me binnenkort wel het jouwe!

In 2000 ging ik in een Brusselse school aan de slag als leerkracht Frans. Van bij het begin vond ik het super om leerlingen te enthousiasmeren voor andere talen en culturen. Het Brusselse publiek veranderde gaandeweg. En ik ook. Ik kon niet gewoon de leerkracht Frans blijven en zien hoe mijn leerlingen het steeds moeilijker kregen op allerlei vlakken, behalve voor het taalvak dat ik gaf dan. Op een bepaald moment besliste ik daarom om mij om te scholen.

Ik werd leerlingbegeleider en specialiseerde me in het begeleiden bij faalangst, uitstelgedrag en motivatieproblemen. Deze succesvolle trainingen lieten me inzien dat het dit was dat ik verder wilde doen. Van het ene kwam het andere.

Dus ging ik opnieuw studeren en kwam ik in het team van Positive Vibes terecht.  En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad! Als loopbaancoach help ik mensen onder andere inzicht te krijgen in zichzelf, in hun mogelijkheden en talenten, maar ook in hun belemmeringen. Kortom, het is gewoon super om te zien hoe iemand met een klein beetje hulp terug gelukkig kan worden! Dat is waar ik voor ga en waar ik jou graag bij help met een traject op maat dat we samen uitstippelen!

​Contacteer Veerle voor een gratis kennismakingsgesprek!
 

 

Ik kan jou ontmoeten op verschillende locaties:

 

Stevens De Waelplein 14

1502 Lembeek

 

OF 

 

Kasteelstraat 87
1500 Halle

0497 54 34 60

veerle.gremmelprez@positivibes.be

bottom of page