Gratis Online Training

Het coronavirus brengt onze gezondheid en onze economie op wereldschaal in gevaar. Ook op het vlak van ons sociaal leven moeten we momenteel serieus inboeten. Het is een moeilijke periode voor ons allemaal en des te meer voor mensen die momenteel alleen zijn, mensen die ziek zijn, mensen die in financiële problemen zitten, al het verplegend personeel dat zich dagelijks uit de naad werkt om de beste zorgen toe te dienen - met risico op eigen besmetting - en tevens het winkelpersoneel dat dubbele shiften draait om de rekken in onze supermarkten gevuld te houden...

 

Applaus voor wat al deze mensen dagelijks presteren!

Ook vanuit Positive Vibes willen wij heel graag ons steentje bijdragen.

Daarom organiseren wij op donderdag 21 mei om 20u een gratis online training met de naam: "Positive Vibes in tijden van Corona".
In deze training delen wij graag 5 waardevolle inzichten die jou kunnen helpen om deze moeilijke periode op een zo positief mogelijke manier door te komen.

Zelfs als de situatie uitzichtloos lijkt zijn er altijd kleine lichtpuntjes. Het is een kwestie van je niet te laten meeslepen in een negatieve spiraal. Negatieve gedachten en angst slorpen ons zodanig op dat we geen creatieve oplossingen en mogelijkheden meer zien. En toch zijn die er altijd...  Vanuit een positieve mindset kan je ze zien.

En wij helpen jou daar graag mee!

Schrijf je vandaag nog in voor deze gratis training en deel dit nieuws met anderen: