+32 496 500 533   
 

© 2019 Positive Vibes


 

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn App Icon
  • Twitter App Icon

Privacybeleid

Positive Vibes en je privacy


​Positive Vibes hecht veel belang aan het beschermen van je privacy.
Op deze pagina vertellen we graag hoe wij dit aanpakken.

Als je ​positivibes.be bezoekt
 

Je ervaring op ​Positivibes.be is ontwikkeld volgens ‘Privacy by default’. Dat wil zeggen dat we geen persoonsgegevens vragen, oogsten of opslaan tenzij jij er zelf voor kiest iets met ons te delen.​
 

Wanneer je ​positivibes.be bezoekt ​wordt je bezoek anoniem bijgehouden door Google Analytics. Zo kunnen wij de website beter maken en blijft tegelijkertijd jouw privacy gewaarborgd. Je communiceert met de server via een beveiligde SSL-verbinding.​
 

Je kunt ​Positive Vibes gebruiken zonder verdere gegevens aan ons te verstrekken.

Indien je – naast het lezen van artikelen – gebruik wilt maken van verdere diensten op ​Positive Vibes, is het vaak noodzakelijk om enkele gegevens te delen (zoals je e-mailadres). Hieronder leggen we uit hoe we met deze gegevens omgaan.​
 

Als je reacties achterlaat of berichten verstuurt
 

Wanneer je een reactie achterlaat onderaan een artikel wordt naast je naam, e-mailadres en het bericht dat je deelt je IP adres opgeslagen. We gebruiken IP adressen alleen in het geval van misbruik. Je IP adres wordt na 14 dagen gewist uit het systeem.

​Door een reactie te plaatsen ga je ermee akkoord dat we je naam en bericht publiceren op de website. Deze gegevens kunnen geïndexeerd worden door zoekmachines. Indien je je reactie wilt laten verwijderen kun je ons een bericht sturen.

Reacties die worden geplaatst op andere platforms (YouTube, Facebook, ​Linked In enz.) worden verwerkt volgens de bijbehorende privacyverklaring.​
 

Als je de nieuwsbrief ontvangt
 

We versturen de ​Positive Vibes Nieuwsbrief max. eenmaal per ​maand, ​met af en toe een extra mailing rondom speciale gebeurtenissen. Wanneer je ingeschreven staat voor de nieuwsbrief kan je je afmelden door middel van de ‘Uitschrijven’ link onderaan iedere mail.

Wanneer je je uitschrijft worden je gegevens ’s nachts permanent uit het systeem verwijderd.

Wanneer je iets gekocht hebt op ​positivibes.be

Wanneer je een product bestelt bewaren we je IP adres opnieuw maximaal 14 dagen, om misbruik te kunnen voorkomen. Omdat we voornamelijk virtuele producten verkopen, en sommige mensen hun inloggegevens of e-​werkboeken kwijtraken, bewaren we je ​betalingsbewijs 5 jaar.​

Dit bewijs bevat je naam en het e-mailadres dat je gebruikte tijdens je bestelling. Zo kunnen we je altijd verder helpen als je in de toekomst opnieuw toegang wilt tot een product dat je hebt gekocht.

Indien je een bestelling niet succesvol afrondt worden je gegevens na 90 dagen verwijderd, voor het geval je in de tussentijd nog hulp nodig hebt.​

Het delen van gegevens

We houden je gegevens graag zoveel mogelijk binnenshuis – onder ons toezicht op webservers binnen de EU. Soms zijn we genoodzaakt om gegevens (zoals je IP adres) te delen met derden in verband met veiligheid of het kunnen leveren van diensten. Denk hierbij aan bedrijven als Google en Cloudflare of ​mensen die meehelpen met het onderhoud aan de server.

We delen nooit meer gegevens dan nodig is om een dienst te leveren. We delen gegevens altijd in lijn met de Europese regelgeving, volgens een verwerkingsovereenkomst en natuurlijk wanneer hiervoor een wettelijke verplichting geldt.
 

​Cookiebeleid

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites die je bezoekt op jouw computer geplaatst worden. Cookies worden toegepast om websites correct of efficiënter te laten functioneren en om bedrijfs- en marketinginformatie te verzamelen. Cookies kunnen niet gebruikt worden om privégegevens van uw computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen. Net zoals er in het echte leven een varia aan cookies bestaat (ik eet er het liefste met chocolade trouwens), is dat ook op het internet zo.
 

Functionele cookies

Deze cookies verwijderen zichzelf wanneer u uw browser sluit. Zonder deze cookies kan je de site niet optimaal gebruiken. Ze zijn namelijk noodzakelijk voor het functioneren van de website.
 

​Analytische cookies

Na akkoord met onze cookiepolicy gebruikt deze website cookies voor het volgen van gebruikers door de site m.b.v. Google Analytics en de Facebook Pixel. Via Google Analytics en de pixel worden geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers de website gebruiken en op basis daarvan de website verbeteren. Deze cookies worden ook voor gerichte marketingdoeleinden gebruikt: om op basis van jouw surfgedrag voor jouw relevante inhoud te tonen.
 

Hoe kan jij je geplaatste cookies verwijderen?

Je kan via de browserinstellingen op je computer het plaatsen van cookies weigeren en reeds geplaatste cookies verwijderen. De manier waarop verschilt per browser. Raadpleeg indien nodig de helpfunctie van jouw browser. Indien jij gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dien je de bovengenoemde handeling(en) zo vaak als nodig te herhalen.​

​Jouw Rechten
 

Recht tot inzage
 

Je hebt het recht om in te zien hoe ​wij jouw gegevens verwerken. Uiteraard beantwoorden ​wij ook graag ​al je vragen. ​Wij ontvangen je verzoek tot inzage graag per mail en bezorgen je dan een print-screen uit het mailingsysteem. Dit kan met een eenvoudig mailtje naar info@​positivibes.be
 

​Recht tot verbetering


Je hebt het recht om onvolledige, foutieve, ongepaste of verouderde persoonsgegevens onverwijld te laten rechtzetten.
Dit kan met een eenvoudig mailtje naar info@​positivibes.be 

​Je kan je gegevens ook zelf aanpassen als je bijvoorbeeld ingeschreven bent op de nieuwsbrief.​
 

Recht tot beperking
 

Je hebt het recht om ons te vragen de verwerking van je gegevens te beperken. Dit kan bijvoorbeeld op het moment dat jij de juistheid van jouw gegevens betwist. Dan ​zullen wij, tot we dit hebben uitgeklaard, jouw oude gegevens niet gebruiken in onze communicatie.

Recht tot overdraagbaarheid

​Positive Vibes houdt geen gegevens bij van dergelijke aard dat ze naar een andere coach kunnen/zullen worden overgedragen. ​​
 

Recht om vergeten te worden
 

Je hebt het recht om vergeten te worden. Dit betekent dat wij jouw persoonsgegevens verwijderen uit ​ons systeem. Let wel: dit is niet altijd mogelijk. Stel dat je nog openstaande facturen hebt, dan hebben wij het recht om je gegevens niet te vergeten omdat we ons kunnen beroepen op een wettelijke grondslag om je gegevens te bewaren.​

Wettelijk gezien zijn we verplicht om jouw facturen 7 jaar te bewaren. Dat betekent dat je gegevens ook gedurende die periode in het door ons gebruikte systeem bewaard blijven. Uiteraard kan jij je dan nog altijd op de "niet-mailing" lijst laten zetten. ​

​​Bij de uitoefening van alle bovenstaande rechten zal ​Positive Vibes zo snel mogelijk, maar altijd binnen de 30 dagen, op jouw verzoek reageren. Ook bij mogelijke vragen rond ons privacybeleid ​reageren wij zo snel mogelijk, maar altijd binnen de 30 dagen op jouw verzoek.

Heb je algemene vragen of opmerkingen over het verwerken van je persoonsgegevens op ​positivibes.be?
Neem contact met ons op via dit formulier of ​via dit post​adres:

​Positive Vibes

​Krijgshof 3, bus 289

​9200 Dendermonde


​Voor klachten in verband met de verwerking van je persoonsgegevens door ​Positive Vibes, kan jij je wenden tot ons of tot de Gegevensbeschermingsautoriteit:

Drukpersstraat 35, 1000 Brussel 

+32 (0)2 274 48 00

commission@privacycommission.be  www.privacycommission.be


Laatst bijgewerkt: ​maart 2019