top of page

Over Positive Vibes

​Positive Vibes werd opgericht door HR Specialist Elfi Strackx.
Elfi deed enkele succesvolle werkervaringen op binnen communicatie & sales voordat ze 13 jaar geleden als HR Consultant startte in het bedrijfsleven. Vanuit een specialisatie in Sales & Marketing bouwde ze een ruime praktijkervaring op binnen zeer diverse sectoren (bouw, engineering, automobiel, retail, voedingsindustrie, healthcare, cleaning, bank- en verzekeringen enz.)

Elfi werkte binnen een brede waaier van HR-diensten (rekrutering & selectie, assessment & development , training en advies aan bedrijven en kandidaten...)
Tijdens haar gesprekken met medewerkers en kandidaat-medewerkers van bedrijven ontdekte ze algauw dat er bij velen een grote nood was aan persoonlijke ontwikkeling, binnen een bredere context dan de puur professionele. Ze stelde vast dat werk & privé elkaar overlappen en dat het vaak noodzakelijk is om simultaan op beide gebieden te werken.

Daarom besloot ze om zich verder te verdiepen in het domein van de life coaching. In 2013 behaalde ze haar officiële diploma als Life Coach, gevolgd door de opleidingen en certifiëringen tot NLP Practitioner en NLP Master. Daarnaast volgde ze bijkomende opleidingen rond het ontwikkelingsgericht coachen van individuen & teams en stress & burn-out, gevolgd door de specialisatieopleiding tot perfectionismecoach (OCP-methodiek). Hierna  certifieerde ze zich tot KernTalentAnalyst en  Belbin Teamroltrainer. Vervolgens verdiepte ze zich in de wereld van de mindfulness en hooggevoeligheid, teneinde mensen nog beter te kunnen helpen om tot rust en ontspanning te komen. Tenslotte volgde ze ook een opleiding tot ACT-therapeut (Acceptance and Commitment Therapy).
Elfi blijft voortdurend nieuwe kennis opdoen via extra opleidingen en bijscholingen.

Vanuit haar persoonlijke vaststelling dat eigenschappen als zelfvertrouwen, motivatie, stressbestendigheid en een positieve ingesteldheid een enorme impact hebben op onze prestaties en ons geluk werd Positive Vibes geboren.

 

Ook de medewerkers van Positive Vibes zijn stuk voor stuk mensen met een positieve mindset en een degelijke expertise binnen hun vakgebied.

Elfi wordt regelmatig gevraagd voor seminaries omtrent de thema's die binnen haar expertisegebied liggen. Zo creëerde ze een boeiend programma rond de onderwerpen "positieve ingesteldheid", "stress & burn-out" en "time management".  Klik hier voor meer informatie.
 

Overzicht geplande lezingen.

Working hard for something we don't care about is called STRESS.

Working hard for something we love is called PASSION.

- Simon Sinek

bottom of page