top of page

Over loopbaancoach Elfi Strackx:

Het Kerntalentanalyseverslag klopt helemaal en ik vond het geweldig om je besluit te lezen. Het geeft me de moed om een ander pad in te slaan op werkvlak.
Ik ga dit zeker nog meerdere keren lezen, want ik haal er echt wel veel uit. Bij deze al superbedankt hiervoor, om mezelf en mijn sterktes in kaart te brengen. Ik wens je nog superveel mooie momenten toe en blijf zeker verder doen qua werk zoals je nu doet. Want je doet het echt goed.

Ellen
 

Ik moet eerlijk zijn na de sessie met de kerntalenten heb ik de hengel voor een nieuwe job te vinden uitgegooid, en kreeg ik terug moed en zin om iets anders te zoeken. Na een heel lang sollicitatiegesprek van ongeveer 2,5 uur testen en medisch onderzoek, kan ik u met blijdschap mededelen dat ik een nieuwe job en uitdaging heb gevonden bij X.

 

Het is altijd een doel/droom geweest om daar te kunnen werken en ik ben zeer blij dat het gelukt is.

 

Graag zou ik u willen bedanken voor uw tijd en werk, en vooral dat u mij hebt geholpen om weer zin te krijgen in werk en de zoektocht aan te gaan voor een nieuwe job.

Nick
 

Ik kon het niet laten je nog eens een mailtje te sturen. Door de loopbaanbegeleiding heb ik wel mijn passie ontdekt. Ik ga een opleiding volgen en dit zal me zeker energie geven omdat ik het echt graag doe. Ik heb nog vaak gedacht aan onze sessies en wou je laten weten hoe het met me gaat.

Katty

 

Hallo Elfi,

 

Hopelijk gaat alles goed met jou!

 

Ondertussen zijn we vlot een 1,5 jaar verder en heb ik na lang zoeken (en wikken en wegen) uiteindelijk voor een andere job gekozen.

 

Ik ben uiteindelijk aan de slag gegaan als ‘interne boekhouder’ waarbij ik mij toch nog kan vastbijten in het btw-gedeelte waar ik mijn sporen al in verdiend had 😉, maar met de bedoeling is om binnen 5 jaar daar het accountingteam te leiden. Ondertussen zoek ik ook mijn uitdagingen terug buiten het werk 😊

 

Het is in ieder geval een nuttige en leerrijke ervaring geweest waarbij ik enerzijds bevestiging kreeg van wat ik over mezelf al vermoedde, maar anderzijds ook dingen over mezelf te weten ben gekomen, waar ik eigenlijk niet had bij stilgestaan.

 

Nogmaals bedankt voor de begeleiding en tips!

 

Groetjes,
 

David Delaet

 

Over loopbaancoach Katrien Seynaeve:

Ik ben nog steeds verder aan het werken aan het starten van mijn eenmanszaak en hou je zeker op de hoogte. Nogmaals bedankt voor de fijne gesprekken en duw in de rug.

Nu weet ik dat mijn 'droomjob' binnen handbereik is en dat het aan mij is dat waar te maken.

Sabine
 

Over loopbaancoach Christine Lenaerts:

Ik heb loopbaanbegeleiding gevolgd bij Christine. Wat ben ik dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen. Zo een prachtige warme ziel. Ik kreeg de inzichten die ik nodig had. Ze heeft me leren voelen wat ik wil op zo een krachtige manier. Ik kan het alleen maar aanraden en ik kijk al uit naar nog meer inspirerende workshops.


Sara H
 

Met een bang hartje stapte ik bij onze eerste afspraak het Tuinatelier binnen… Zou ik hier de antwoorden vinden die ik zocht, en hoe zou deze dame dat dan gaan realiseren?

Maar na een korte kennismaking voelde ik al dat het goed zat… Christine is een enorm enthousiaste, innemende, spontane, liefdevolle, warme… persoon.

Ze weet ook enorm goed om op zeer korte tijd de persoon voor haar aan te voelen, en het traject van hieruit vorm te geven, geheel aangepast aan diens noden/struggles/vragen…

En zeker voor een denker, een rationeel en nuchter persoon als mezelf, is haar persoonlijke aanpak d.m.v. bv meditatie en visualisatie een echte eye-opener.

Ik leerde voeling maken met wat er heel diep vanbinnen al aanwezig was, wachtend om te mogen openbloeien…

Enorm bedankt Christine, niet enkel voor de inzichten die je me gaf i.v.m. mijn loopbaan, maar zeker ook voor de levenswijsheden die me op alle vlakken zullen ondersteunen bij het maken van keuzes in de toekomst.

Krista
 

Over loopbaancoach Hayat Bennani:

Ondanks ik al eerder over loopbaanbegeleiding had gehoord ben ik er nooit dieper op ingegaan tot corona zorgde voor een pauze in mijn dagelijkse werkroutine. Het resultaat was dan ook enorm verhelderend. Mijn coach was niet enkel een bron aan informatie maar ook een luisterend oor. 

De spiegel die ze mij voorhield heeft mij een boost gegeven om zaken anders te bekijken en aan te pakken. Hayat, dikke merci daarvoor!

 

Martin C.A. uit Gent 

Getuigenissen Elfi Strackx
Getuigenissen Katrien Seynaeve
Getuigenisse Chrisine Lenaertss
Getuigenissen Hayat Bennani
bottom of page