top of page

Online Coaching / E-coaching

De huidige technologie evolueert voortdurend. Als je ziet wat er momenteel mogelijk is met relatief weinig middelen en kosten, dan lijkt een zogenaamde online coaching of e-coaching verbluffend sterk op een real-life coachinggesprek.

De connectie tussen coach en cliënt is hier wel anders - daar moeten we geen doekjes om winden - maar via een kwalitatief video- en geluidssignaal kan er evenveel besproken worden als bij een face-to-face-gesprek.

Wij bieden dan ook online coaching aan als alternatief voor een coaching-sessie "in het echt".  In sommige omstandigheden is dit zelfs een beter alternatief. En het bijkomende voordeel is dat je als klant gewoon thuis kan blijven en zelfs niet in de buurt van ons kantoor hoeft te wonen.

Voor onze online coachings werken wij graag met Zoom van Google (https://zoom.us/). Het is een gratis en zeer eenvoudig, gebruiksvriendelijk platform. Je ontvangt dan gewoon een uitnodiging van ons met een link erin. Als je op die link klikt, moet je heel even een klein programmaatje installeren (echt niets speciaals) en dan kan je starten. Uiteraard heb je wel een webcam nodig, maar in de meeste recente PC's en laptops zitten die dingen gewoon ingebouwd. Je kan de headset/oortjes van je GSM aansluiten op je PC  als je niet wil dat er geluid uit je luidsprekers komt. Je kan eventueel ook overwegen om een headset aan te kopen waaraan een microfoontje verbonden is. Dat kost niet zoveel geld en je hebt het voor jaren. Dit kan overigens handig zijn als je op reis bent en eens een videogesprek wilt voeren met het thuisfront. Of als je familie veraf woont en je ze niet vaak ziet.

Als je graag een online-coachingsessie wenst aan te vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Of boek je afspraak via ons online afsprakensysteem.

Online Coaching.jpg
bottom of page