top of page

Onze unieke aanpak

Het klopt dat het belangrijk is om je talenten te leren kennen en een job te zoeken waarbinnen je al deze talenten zoveel mogelijk kwijt kan. Echter, als je er niet in gelooft, dan blijf je meestal bij het oude vertrouwde.
Meer zelfs, velen doen een job die veel te weinig uitdaging vormt omdat ze te onzeker zijn om buiten die comfortzone te treden.
En dat is waar de loopbaancoaches van Positive Vibes graag verandering in willen brengen.
Want een positieve mindset = een positieve loopbaan en meer geluk & succes.

Wij helpen jou om een antwoord te vinden op vragen als

WIE BEN IK?

WAT KAN IK?

WAT WIL IK?

WAT IS ER OP DE (ARBEIDS)MARKT?

maar ook

WAT BELEMMERT MIJ? om de loopbaan van mijn dromen te hebben.

Het is een soms confronterende maar essentiële vraag die we moeten beantwoorden en oplossen om tot positieve verandering te komen.

Positive mindset.jpeg
If you can dream it, you can do it.png

Vanuit een positieve ingesteldheid ontstaat innerlijke kracht. En het geloof dat alles mogelijk is. Ook wij geloven dat je heel veel kan bereiken als je er maar sterk genoeg in gelooft. En ja, ook die droomjob ligt binnen handbereik.

Het vergt alleen vertrouwen en durf. En de eerste stap zetten om de sprong te wagen. Weg uit de gouden kooi die jou misschien al heel lang vastgeketend houdt.

Het is zeker niet altijd nodig om van job te veranderen. Met een positieve mindset kan je ook positieve verandering teweegbrengen op je huidige werkplek, t.o.v. collega's, management en/of directie, jezelf...

Boek nu jouw gratis kennismakingsgesprek met een Positive Vibes loopbaancoach in jouw regio.
Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

bottom of page