top of page

Coaching

Coaching door Positive Vibes

Een factor die bepalend is voor het succes van medewerkers (m/v), los van hun vaardigheden, is het mentale aspect. Een positieve ingesteldheid en een sterk zelfvertrouwen zijn essentiële eigenschappen waarover zij dienen te beschikken om hun volle potentieel te benutten. Dagdagelijks dienen zij snel in te spelen op moeilijke, onvoorspelbare situaties en vastberaden te reageren om te scoren.
Vanuit onze ervaring kunnen we uw medewerkers perfect begeleiden via een traject op maat waarbij we specifiek werken aan aspecten zoals zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en veerkracht.

Zowel bij de opstart van een nieuwe medewerker (m/v) als bij mensen die reeds meerdere jaren actief zijn binnen uw bedrijf kan een psychologische omkadering via attitudegericht coachen zeer nuttig zijn.
Afhankelijk van de specifieke behoeften kan dit begeleidingstraject een combinatie zijn van een attitudegerichte coaching en een  vaardigheidstraining.

Tijdens onze coachings beroepen wij ons op onze kennis van verschillende succesvolle modellen/stromingen (o.a. Offman, Leary, MBTI, CGT, NLP...), waaraan wij onze eigen, persoonlijke invulling geven.

Wie?  Alle medewerkers binnen uw onderneming & Middle Management.
 

Wat?  
- Zelfvertrouwen.

- Doorzettingsvermogen.

- Veerkracht.

- Motivatie.

- Assertiviteit.

- Stress/Burn-out - preventie en behandeling.

- Conflicthantering.

- Leiderschap (o.a. op het vlak van coachend leiderschap, het motiveren en evalueren van een team enz.)

bottom of page