top of page

Training

Vanuit onze ervaring binnen HR, Sales & Communicatie bieden wij u een waaier aan mogelijkheden om bepaalde vaardigheden & soft skills bij uw medewerkers aan te scherpen. Afhankelijk van de specifieke behoeften verzorgen wij zowel individuele trainingen als opleidingen in groep.

 

ONZE TROEVEN:

  • Steeds op maat van de specifieke behoeften van uw bedrijf en van elke deelnemer.

  • Sterk gepersonaliseerd en interactief door in kleine groepen te werken (max. 12 deelnemers per training).

  • Geen ellenlange syllabi vol theorie maar een zeer praktijkgerichte inhoud.

  • Wij integreren cases en situaties die wij zelf hebben meegemaakt. Ze zijn dus echt gebeurd en bijgevolg zeer realistisch.

  • Wij houden elke training of workshop ludiek en luchtig. Wij houden niet van stijf gedoe. Onze stijl is dan ook no nonsense met een vleugje humor, zodat onze opleidingen niet alleen leerrijk, maar ook leuk zijn.

  • Onze kwaliteitsgarantie: wij zijn een erkend dienstverlener via de KMO-portefeuille (DV.O237916), waardoor u tot 30% subsidie kan genieten op de totaalprijs van onze opleidingen.


     INDIVIDUELE TRAININGEN

Op basis van de behoeften die uit een voorafgaande briefing naar voor gekomen zijn of die u of uw medewerker (m/v) zelf heeft gedetecteerd gaan we een individuele training samenstellen die volledig op maat is van deze behoeften.
Via een fieldcoaching en/of een inhouse opleiding werken we specifiek aan die zaken waarmee uw medewerk(st)er het moeilijk heeft.

 

GROEPSTRAININGEN

In groepen van max. 12 personen verzorgt Positive Vibes interactieve en praktijkgerichte trainingen, die volledig op maat zijn van de noden van uw team. Voorafgaand aan elke opleiding hebben wij met elke deelnemer een kort briefing-gesprek tijdens hetwelk de betreffende persoon zijn/haar doelstellingen en verwachtingen duidelijk kan maken.
Afhankelijk van deze noden en verwachtingen bieden wij sterk gepersonaliseerde opleidingen aan.

 

ONDERWERPEN

 

* Positieve mindset: klik hier voor meer info.

* Stress & burn-out - preventie & behandeling: klik hier voor meer info.

* Time Management:  klik hier voor meer info.

​* Communicatie: klik hier voor meer info.

* Belbin Teamrolmanagement - dé ideale manier om inzage te krijgen in de werking van het team en om de teamleden nog beter te laten samenwerken! Ook zeer geschikt als teambuilding om het nuttige aan het aangename te koppelen: klik hier voor meer info.

* Sales: klik hier voor meer info.

 

Logo KMO-portefeuille.png
bottom of page