top of page

Missie

Onze missie als HR Specialist is om het potentieel van bedrijven te verhogen door het adviseren, het evalueren, het (re)integreren en het verder ontwikkelen van talent.

Waarden

Missie van Positive Vibes voor bedrijven

DYNAMISME
We zijn als geen ander gepassioneerd door ons vak. Voortdurend in beweging om bij te leren en persoonlijk te groeien in wat we doen. 
Vol overgave. 

POSITIVISME
Het leven is zoveel mooier als je het door een roze bril bekijkt. Elke dag proberen we om de dingen langs hun meest positieve kant te zien, met de lach als beste spontane antigif voor tegenslagen of mindere momenten.

OPENHEID
Een transparante communicatie met de mensen waarmee we samenwerken is van essentieel belang voor het welslagen van onze missie. We vinden het belangrijk om openlijk en duidelijk te communiceren met anderen en verwachten dit ook van onze partners. Zo raken we het snelst het verst.

 

 

PROFESSIONALISME
Onze kennis en ervaring inzetten bij alles wat we doen en dit op een tactvolle, kwaliteitsvolle en tevens ongekunstelde manier: dat is waarvoor Positive Vibes garant wil staan.

 

Troeven

- Aangezien Positive Vibes niet uit een grote, logge structuur bestaat, kunnen wij onze klanten een grote flexibiliteit bieden.

- Tien jaar ervaring als HR Specialist binnen zeer diverse sectoren.

- Wij leveren maatwerk. Onze diensten zijn dan ook steeds aangepast aan uw specifieke behoeften.

- Zoals aangegeven in onze waarden handelen wij steeds vanuit onze passie voor het vak en zal u bij ons een sterke gedrevenheid terugvinden.

- When the going gets tough, Positive Vibes keeps on going.

- Sterke prijs-kwaliteitverhouding.

- Wij zijn actief in heel Vlaanderen en Brussel.

bottom of page