top of page

Elfi Strackx

Elfi Strackx.jpg

Gevolgde opleidingen:
 

- Life Coach

- NLP Practitioner

- NLP Master

- OCP-coach (ontwikkelingsgericht coachen van perfectionisme)

- Stress & Burn Out-coach

- HSP-coach (Hypersensitiviteit)

- Belbin-teamroltrainer

- KernTalentAnalyst

- ACT-therapeut (Acceptance & Commitment Therapie)

Het is steeds mijn passie geweest om met mensen te werken. Om naar ze te luisteren, ze te begrijpen en te weten wat hen drijft. Het zal dan ook niemand verbazen dat ik 15 jaar geleden in de wereld van de human ressources belandde. Ondertussen heb ik een ruime ervaring opgebouwd binnen verschillende domeinen, zoals selectie & rekrutering, assessment, training, advies, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Ik ontdekte reeds lang geleden dat de basis van een gelukkig leven samenvalt met zelfontplooiing en zelfontwikkeling, zowel privé als op werkvlak. Om jezelf te kunnen ontplooien en je goed in je vel te voelen moet er aan een aantal voorwaarden worden voldaan:

- Je dient je talenten, passies en drijfveren te kennen en kansen te benutten om hier actief mee bezig te zijn.
- Je dient te geloven dat je je dromen en doelen effectief kan realiseren en hiermee concreet aan de slag te gaan.
- En last but not least, je dient in jezelf te geloven en door een roze bril naar het leven te kijken. 

Vanuit mijn diepste wens om mensen met het bovenstaande te helpen, heb ik Positive Vibes opgericht.

Soms raak je wel eens de weg kwijt en lijkt het alsof je niet meer weet wie je bent en wat je wilt. Of krijg je te maken met enkele tegenslagen die je fysiek en mentaal uitputten. Of lijkt het alsof er iets in jezelf is dat jou belemmert om het leven te leiden dat je wilt leiden…

Het is mijn missie om jou terug op weg te helpen en zelfs even samen met jou op pad te gaan. Dit kunnen we perfect tijdens een loopbaanbegeleidingstraject op maat van jouw behoeften. Tijdens loopbaancoaching kunnen we op verschillende vlakken werken: competenties (sterktes/zwaktes), talenten, motivatie, drijfveren, zelfvertrouwen, positieve ingesteldheid, werk-privébalans, doelstellingen realiseren enz.

Het feit dat ik dit kan doen binnen een zeer aangename werksfeer, omringd door een team dat er samen voor wilt gaan, motiveert mij alleen nog meer.

Contacteer Elfi voor een gratis kennismakingsgesprek!

 

0496 500 533

 

elfi.strackx@positivibes.be

Wat anderen zeggen over hun loopbaantraject bij Elfi

bottom of page