top of page

Kathleen Nuyts

Kathleen Nuyts.jpg

Ik ben Kathleen, stress en burn-outcoach en loopbaanbegeleider bij Positive Vibes.

 

Sinds het begin van mijn loopbaan (2000) ben ik een toegewijde coach, zowel voor individuen als voor groepen. Mijn passie ligt in het helpen van mensen bij het ontdekken en realiseren van hun (loopbaan)ambities. Als pedagoge heb ik mijn ervaring opgebouwd in basis-,  secundair en hoger onderwijs. Daarnaast bouwde ik als procesbegeleider een brede kennis op van de arbeidsmarkt met zijn uitdagingen, knelpunten en noden.

 

Ik geloof sterk in een persoonlijke benadering. Daarom werken we samen om jouw unieke behoeften en doelen te begrijpen en stellen we vervolgens een plan op dat specifiek afgestemd is op jouw situatie. Mijn oplossingsgerichte, no-nonsense-stijl zorgt voor een resultaatgerichte aanpak.

 

Je kan bij mij terecht voor

  • Loopbaanadvies: het in kaart brengen van jouw sterke punten, interesses en waarden, en deze vertalen naar concrete carrièredoelen.

  • Sollicitatiebegeleiding: het schrijven van overtuigende CV- en motivatiebrieven en sollicitatiegesprekstraining.

  • Loopbaanontwikkeling:  nieuwe carrièremogelijkheden ontdekken en begeleiding bij de stappen die nodig zijn om je doelen te bereiken.

  • Persoonlijke groei: persoonlijke ontwikkeling, stressmanagement en het versterken van je zelfvertrouwen, zodat je met meer kracht en overtuiging kunt handelen.

  • Werk-privébalans: strategieën om werk en privéleven in evenwicht te brengen voor een gezonder, gelukkiger bestaan

  • Stress en burn-out coaching (gecertifieerd door VESB): stressmanagement, fysiek en mentaal herstel na burn-out / bore-out, re-integratie op de werkvloer.

 

Ben je dus op zoek naar meer voldoening in je carrière? Wil je je professioneel leven een nieuwe richting geven? Of je nu vastloopt in je huidige baan, op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, of gewoon wilt begrijpen hoe je jouw potentieel ten volle kunt benutten, bij mij ben je aan het juiste adres voor jouw professionele reis!

 

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat mijn loopbaanbegeleiding voor jou kan betekenen!

​Contacteer Kathleen voor een gratis kennismakingsgesprek!
 

 

Kathleen Nuyts

Bellefleurstraat 17

9000 Gent

0477 85 27 03

kathleen.nuyts@positivibes.be


 

bottom of page