top of page

Katrien Seynaeve

Katrien Seynaeve.jpeg

Als er één ‘rode draad’ is in mijn eigen loopbaan dan is het wel om mensen te begeleiden op het soms grillige pad van hun loopbaan.

Als pas afgestudeerde handelsingenieur heb ik van bij het begin gezocht naar een job in een bedrijf waar niet enkel financiële ‘winst’ voorop stond, maar vooral een maatschappelijk en mensgericht doeL
Na een aantal jaar onderzoek rond diversiteit en betrokkenheid in ondernemingen, verloor ik mijn hart in de sociale economie. Deze sector bestaat uit een grote variëteit aan bedrijven die duurzame jobs creëren voor mensen die moeilijk een plek vinden in de maatschappij. In een aantal ondernemingen en koepelorganisaties was ik meer dan twintig jaar verantwoordelijk voor het opzetten van projecten om deze mensen te helpen om hun sterktes te ontdekken en om hen te oriënteren op de arbeidsmarkt.
Er bleef echter iets ‘knagen’ om zelf een onderneming op te richten waarbij ik nog meer rechtstreeks mensen en organisaties kon coachen, en in 2016 was de tijd rijp. Na het behalen van mijn certificaat 'Inspirerend coachen', ontwikkelde ik mijn eigen pad als coach in loopbaan en organisatie.


Net als de andere coaches bij Positive Vibes gaan we aan de slag met jouw concrete vragen en doelen in een traject op maat. Mijn stijl is waarderend, betrokken, uitdagend, doelgericht en to the point.

Samen gaan we gaan ook op zoek naar jouw concrete behoeften, wensen, sterktes en groeimogelijkheden,... die misschien nog niet helemaal helder zijn. In de gesprekken en door het doen van oefeningen, brengen we dit alles boven water.

We onderzoeken mogelijke belemmeringen, maar de focus ligt op het vinden van oplossingen, creatieve invalshoeken en een frisse kijk op wat je werkelijk wil.

Je wordt steeds aangemoedigd om, gewapend met een concreet actieplan, nieuw gedrag uit te testen en in de praktijk om te zetten. We kijken ook naar welke hulpbronnen (collega's, opleidingen, netwerken, tools, ...) jou hierbij kunnen ondersteunen.

 

Omdat sport, beweging en de natuur voor mezelf een heel belangrijke plaats heeft in mijn leven, neem ik je ook graag mee naar buiten. Tijdens een rustige wandeling of fietstocht, met de haren in de wind, ontstaat vaak een nieuwe dynamiek. Maar natuurlijk alleen als jij dat wil! J

e vindt me thuis in Deurne vlakbij het Rivierenhof, maar ook in de regio rond Zoersel kan ik met jou afspreken.

 

Meer informatie kan je terugvinden via mijn persoonlijk website www.signport.be.

​Contacteer Katrien voor een gratis kennismakingsgesprek!
 

 

Katrien Seynaeve

Lundenstraat 2/1

2100 Deurne

Andere mogelijke locatie:

Medelaar 97

2980 Zoersel

0473 575 944

katrien.seynaeve@positivibes.be


 

Wat anderen zeggen over hun loopbaantraject bij Katrien

 

 

bottom of page