top of page

Positieve Ingesteldheid

We krijgen allemaal op bepaalde momenten in ons leven te maken met zaken als hoge (werk-)druk, moeilijke problemen, tegenslagen en slecht nieuws, en dit zowel in onze naaste omgeving als in de hele wereld.

Mentaal dienen we steeds even sterk staan om in deze maatschappij ons mannetje/vrouwtje te staan. Het is onze dagdagelijkse realiteit.
De ene heeft het al wat makkelijker dan de andere om steeds even positief door het leven te gaan.
Er is echter goed nieuws: positief zijn kan je leren !

 

Deze workshop omvat verschillende onderdelen, waarbij we in eerste instantie wat aan introspectie gaan doen. We gaan onze eigen gedachten/overtuigingen eens onder loep nemen en analyseren hoe het zit met onze positieve barometer. Vervolgens worden er een aantal technieken aangereikt waarmee we zelf aan de slag kunnen om onze ingesteldheid in positieve zin te veranderen.

Positief denken via Positive Vibes

En daarna is het oefenen geblazen. Als we onze ingesteldheid voorgoed willen ombuigen dienen we er dagelijks bewust mee bezig te zijn.
Uiteindelijk zal je merken dat het allemaal wat meer vanzelf komt.

Testen hebben aangetoond dat een positieve ingesteldheid ons niet alleen weerbaarder maakt bij tegenslagen maar eveneens ons potentieel verhoogt, waardoor we automatisch meer succes en geluk aantrekken.

bottom of page