top of page

Durf je dromen realiseren

Bijgewerkt op: 10 feb. 2019


Wij mensen zijn gewoontediertjes. De ene al wat meer of minder dan de andere, maar van nature houdt geen van ons echt van verandering. Echter, we hebben allemaal wel bepaalde dromen en doelstellingen die we willen realiseren in ons leven. Dat is trouwens ook de basis van geluk: de dingen doen die je passioneren, maar ook zaken verwezenlijken die je het gevoel geven een meerwaarde te zijn voor jezelf en de samenleving. Echter, om doelen te kunnen realiseren dienen we vaak de zaken anders aan te pakken dan we gewend zijn. Of meer nog, ons op volledig onbekend terrein te begeven. En dat kan ons behoorlijk angstig maken want we houden van een omgeving die vertrouwd en veilig is. Om tot verandering en groei te komen moeten we noodgedwongen buiten onze comfortzone durven treden. We dienen sprongen te nemen die onwennig aanvoelen maar die ons nadien wel dichter bij onze gewenste toekomst brengen. Dit kan echter stap voor stap, weloverwogen, zonder onberekende risico’s te nemen. En je hoeft dit ook niet alleen te doen. Wij zijn er om je te helpen en te ondersteunen. Samen brengen we je dromen en doelen in kaart en pakken we eventuele belemmeringen of drempelvrees aan, zodat jij vol energie en enthousiasme je stoutste dromen waar kan maken ! Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor meer informatie.


Durf je doelen realiseren - Positive Vibes

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page