top of page

Stephanie Devillé

Stephanie Devillé.png

Mijn eerste 26 levensjaren stonden in het teken van topsport en ik ben dan ook bijzonder dankbaar dat ik de “universiteit van de sport” heb mogen beleven.
 

Ik leerde er presteren onder druk en om te gaan met stress. Op zoek naar een nieuwe uitdaging zette ik de stap richting het bedrijfsleven waar ik een ruime ervaring op deed als recruiter, people manager en matchmaker.

Werken voor en met mensen werd mijn tweede passie, het was dan ook een logische stap voor mij om me te specialiseren als loopbaancoach.
Het is mijn passie om mensen te begeleiden en te coachen, om het beste in zichzelf naar boven te halen en ze naar een hoger level te brengen.

Samen gaan we op zoek naar wat jouw talenten & jouw energiegevers zijn maar ook wat je in beweging brengt. Ik ondersteun je niet alleen in het behalen van je persoonlijke doelstellingen. Ik zorg  er ook voor dat je op je eigen ritme groeit en ontwikkelt als mens.

We gaan concreet aan de slag en kijken naar wat voor jou werkt om vandaar kleine stappen te zetten richting meer (werk)geluk..

Ik zet steeds jouw vraag centraal en jouw resultaat primeert

.
Wil je graag ontdekken wat je talenten zijn, wil je positiever in het leven staan of weten wie je echt bent ? Wel, dan kijk ik er alvast naar uit om je bij te staan in je persoonlijke groei en loopbaantraject.

Beschouw me als een gids , een sparring partner, een talentenzoeker op je weg.

Contacteer Stephanie  voor een gratis kennismakingsgesprek!
 

Stephanie Devillé
Valkenlaan 38

9250 Kapellen

0475 81 30 65

stephanie.d@positivibes.be

bottom of page